Dans en Sport lessen voor jong en oud

 Naast de reguliere lessen kun je ons ook boeken voor workshops, producties, kinderfeestjes, privé les, een openingsdans en personal training. En als u zelf een idee heeft kunnen we altijd bespreken of dit mogelijk is.

 

  • Workshops: Bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of school, op locatie of bij Dansstudio Move, het maakt niet uit. Bij een workshop is alles mogelijk. 
  • Producties: Wil jij met jou team, klas, school of andere groep  een vette show neerzetten? Dan helpen wij graag! Je kunt zelf een thema kiezen en wij maken er iets moois van. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Openingsdans: Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een spetterende openingsdans? Dansstudio Move zorgt ervoor dat jullie openingsdans onvergetelijk wordt. Samen kijken we naar jullie wensen. 1 nummer of een mash-up van verschillende nummers? Het kan allemaal!
  • Personal training: Wil jij fitter worden, afvallen of heb jij een ander doel? Dan kun je bij dansstudio Move personal training krijgen. Dit is een intensieve training, op maat gemaakt om jou doel te bereiken.
    Wil jij dit samen doen met een fit buddy? Dat kan personal training is ook te boeken voor 2 personen.
  • Privé les: Is dansen of sporten in een groep niet helemaal jou ding, of voel je je nog niet helemaal op je gemak in een grote groep? Dan kun je privé les boeken. Een 1 op 1 les waar jij leert dansen in je eigen tempo. In elke stijl te boeken die op het rooster staat.

Bel 06-55131716 of mail dansstudiomove@hotmail.com voor meer informatie.
Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.