Dans en Sport lessen voor jong en oud

  MARIELLE KLUIN:

Mariëlle Kluin is op haar 5e begonnen met dansen en vanaf haar 8e is ze begonnen met hiphop. Ze merkte al snel dat daar haar hart lag. Toen ze 12 was werd ze geselecteerd voor verschillende wedstrijdteams en heeft ze veel wedstrijden gedanst. Naast haar opleiding SCW- kunst en cultuur, heeft ze ook een 2-jarige Dansopleiding gevolgd en de Opleiding ondernemend artiest gedaan. Op haar 16e begon ze met lesgeven in een sportschool in Hengelo.  In september 2013 is ze voor haarzelf begonnen, ze  begon met 2 kleine groepjes en vanaf januari 2014 kreeg ze haar eigen eerste pandje aan de Sportlaan Driene. Hier is Dansstudio Move ontstaan.  

Mariëlle geeft de Ukkiedans, Kidsswing,  Kidsdance, Hiphop 10+, Afrokids, Hiphop 18+, Dancemix, Latin Workout, en (Kids) Bootcamp.


SHARON ROLLEMAN:

Sharon Rolleman is begonnen met dansen toen ze 9 jaar was. Ze kreeg les van Mariëlle. Sharon geeft sinds 2015 danslessen bij Dansstudio Move. Ze heeft met haar crew verschillende optredens en wedstrijden gedanst. Ze volgt de opleiding ondernemend Artiest aan het ROC in Almelo. Naast dansen is zingen ook een grote passie van haar, daarom zal ze naast dansles ook zang-coaching gaan geven bij Dansstudio Move.  

Sharon geeft de Afro/Dancehall 16+ en Femme.


ROXAINE WESSELS:

Roxaine Wessels, de meeste mensen  kennen haar als Rox. Ze ontwikkelde haar liefde voor dans toen ze tien was. Ze is ze volop danslessen gaan volgen in verschillende dansstijlen waaronder hiphop. Ze heeft deelgenomen aan vele (inter) nationale danswedstrijden en heeft  zowel solo als met haar team,  diverse prijzen behaald op het NK, EK en zelfs WK. Daarnaast heeft de dansopleiding aan de ‘Creative College’ in Utrecht afgerond.  Ze geeft met ontzettend veel plezier les aan kinderen en volwassenen.

 Je vindt Rox bij  de Kidsdance, Hiphop 10+, Hiphop 18+ en G-klas.


YASEMIN COMERT:  

Yasmine was met 3 jaar de jongste in haar ballet klas. Na 8 jaar ballet werd het tijd voor wat anders en ging ze turnen. Daar begon haar passie voor lenigheid en acro. Met de selectie deed ze elk weekend mee aan verschillende wedstrijden.  Naast turnen is ze ook altijd nog blijven dansen. Ze heeft met veel plezier ook jarenlang jazzballet gedaan. Na een paar jaar niet te hebben gedanst was het tijd voor een nieuwe uitdaging en dat werd hiphop en Afrodance bij Dansstudio Move waar ze haar liefde voor dans heeft terug gevonden.  

Yasemin geeft de Tricks & Stretch les.
Dansstudio Move is in 5 jaar uitgegroeid van 2 kleine groepen naar 25 lessen! Mariëlle, Dansstudio Move en haar team, hebben als doel zich te onderscheiden. Als je bij Dansstudio Move danst, dans je bij een familie, waar iedereen dezelfde passie deelt. Acceptatie en vrijheid staan bij Dansstudio Move hoog in het vaandel, iedereen kan, en iedereen mag dansen!